KOIRAT SUOMESSA

Alla olevat koirat ovat Suomessa kotihoidossa, tulossa kotihoitoon tai etsivät uutta kotia. Niitä pääsee tapaamaan sovitusti kotihoitajan tai nykyisen kodin luokse. Ota yhteys yhdistykseemme ja täytä kotiselvitys.

BÖRJE, noin 2v leikattu uros etsii omaa kotia Paraisilla lapsi,koira,kissa taloudessa! Tosi kiltti sylivauva. Tykkää kauheesti pusutella. Kävelee remmissä todella hyvin, löntystelee eikä vedä ollenkaa. Ei ole tuhonnu mitään kodissa ja ulkonakin kun on niin ei oikeastaan välitä muista koirista. Börje sijotetaan vain nartun kaveriksi vaikka urosten kanssa tarhalla tullutkin toimeen.

ROSIE, noin 2,5v narttu etsii omaa kotia. Voidaan sijoittaa muiden koirien kanssa vain jos adoptoija on valmis jämäkkään koulutukseen, koska toimeen Rosie tulee, mutta alussa on vaikea tapaus. Vaatii osaavan, jämptin ihmisen, on ns. yhden ihmisen koira. Omistushaluinen ihmisestään, vaatii pitkää pinnaa uudessa kodissa. Kun luotto saatu niin on totteleva, antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, sisäsiisti, osaa myös kävellä hihnassa, mutta välillä tarvitsee muistuttaa miten käveltiinkään. Pysyy myös vapaana metsässä kunhan muita koiria ei ole lähellä. Matkustaa autossa hienosti. Rosie on kotihoidossa Lahdessa.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015653068...