KOTIA ETSIVÄT

Huomaathan, koiran luonne voi muuttua kotiutuessaan. Koiran kuvaukset on tehty tarhaoloissa, missä koira ei välttämättä näytä todellista luonnettaan. Ennen kuin otat yhteyttä, olethan harkinnut koiran adoptoimista tarkkaan! Koira elää kanssasi mahdollisesti jopa 15 vuotta, oletko siihen valmis

NARTUT

Jos kiinnostuit jostakin koirasta, täytä kotiselvityslomake Adoptio-sarakkeesta.BRUMA noin 6v narttu. Iloinen ja menevä tyttö, joka kaipaa aktiviteettia. Kouluttajan kanssa tehty tytön kanssa tarhalla töitä, ja kouluttajan mukaan Bruma oppii nopeasti ja ottaa uusia asioita hyvin vastaan. Bruma jahtaa autoja ja pyöriä, mutta kouluttamalla tyttö oppii tästä tavasta varmasti pois. Ei lapsiperheeseen.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015361083...

MAIA, noin 3v narttu. Muutama kuukausi sitten toinen koira törmäsi tyttöön ja Maia loukkasi toisen takajalkansa. Lääkäri on tarkistanut jalan uudestaan ja jalka on hyvin toipumassa. Tulee toimeen koirien kanssa ja pitää lapsista.

SHOAM, noin 6v narttu. Sopii niin narttujen kuin urosten kanssa, iloinen rotikkamamma. Shoam sopii kissojen kanssa, mutta pelkäsi kissoja enemmän ku kissat häntä. Shoam on hieman ujo, mutta kun pääsee kuorestaan, vapautuu. Rrakastaa lapsia paljon. Leishmania positiivinen.


NADINE, noin 8,5 v narttu. Boxer mix. Löydetty kadulta. Hyvä ihmisten ja koirien kanssa.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015361083...

 

RUBY, noin 4v narttu. Pienikokoinen staffimix. Kuonossa ilkeät arvet ja tarhallakin sitä on joku koira kiusannut. Se tarvitsisi siis oman kodin, jossa saisi olla turvassa ja elää onnellisena. Tarvitsisi mielellään kodin, jossa saa omien ihmisten kaiken huomion eli ainoaksi koiraksi.


 

KYRA, noin 7v narttu. Tuotu tarhalle omistajan toimesta. Kyra asui kodissa uroksen kaverina, etsitään kotia, missä olisi mielellään uros kaverina.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015599334...

NORA, noin 2v narttu. Aktiivinen, iloinen ja leikkisä. Kiltti ja rakastava, hyvä lasten kanssa. Tulee toimeen urosten ja narttujen kanssa. Ei kissatalouteen.


LIBRA, noin 2v narttu. Rauhallinen, iloinen ja leikkisä. Kiltti ja rakastava. Tulee toimeen urosten ja narttujen kanssa.