KOTIA ETSIVÄT UROKSET

Huomaathan, koiran luonne voi muuttua kotiutuessaan. Koiran kuvaukset on tehty tarhaoloissa, missä koira ei välttämättä näytä todellista luonnettaan. Ennen kuin otat yhteyttä, olethan harkinnut koiran adoptoimista tarkkaan! Koira elää kanssasi mahdollisesti jopa 15 vuotta, oletko siihen valmis?

Jos kiinnostuit jostakin koirasta, täytä kotiselvityslomake Adoptio-sarakkeesta.


ISSY, noin 4v uros. Issy on tarhalle tullessaan ollut arvaamaton häkissä ja ensimmäiset kuukaudet kukaan tarhalta ei uskaltanut poikaa silittää. Issy tarvitsee kodin jossa ei ole pieniä lapsia ,narttujen kanssa sujuu. Issy huomaa herkästi jos joku häntä vähän pelkää/jännittää ja alkaa haukkumaan rajusti. Issyn kanssa on tehty nyt paljon töitä ja on siinä vaiheessa jo että on omaa kotia vailla. Tarvitsee kodin jossa on kokemusta vaikeista koirista ja pitkää pinnaa ja ymmärrystä, Issy EI ole ensimäiseksi koiraksi!

COLT, noin 1,.5v uros, löydetty harhailemasta todella laihassa kunnossa. Tulee toimeen niin urosten kuin narttujen kanssa, lapsista tykkää myös, leikkisä poika vailla omaa kotia. Kissat ei testattu leishmania negatiivinen.


AQUILES, noin 5v uros. Stressaantunut häkissä, hyppii ja haukkuu turhaantuneena, tämä on hyvin tyypillistä käyttäytymistä kun energiaa on paljon ja sitä ei pääse kuluttamaan. Tulee toimeen narttujen kanssa, ei testattu urosten kanssa. Asuu yksin häkissä. Ihmisten kanssa todella rakastava ja on aina iloinen ihmisen nähdessään. Kaipaa huomiota ja läheisyyttä. Otettu pois omistajalta, jolla ei ollut koiran pitoon vaativaa lisenssiä.
 

NICOLAS, noin 3v uros. Ainoaksi koiraksi, on mustasukkainen ihmisistä muiden koirien saadessa huomiota. Koirakotia (narttu) voidaan harkita, jos adoptoija on valmis työstämään tätä asiaa. Ei lapsiperheeseen, hermostuu lasten lähellä. Kissat ok. Todettu leishmania.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015361083...

GLEN, noin 5v uros. Tämä poika ottaa elämän rennosti ja kävelee hienosti hihnassa. Glen on rakastava, hellyyden kipeä ja tottelevainen koira. Tällä hetkellä hän jakaa häkkinsä nartun kanssa, mutta uroksista ei niinkään välitä.


SHANOR, noin 6v uros. Shanor, 6 v uros, Shanor on hienosti niin kissojen kuin muiden koirien kanssa..Perhe on hylännyt koska uuteen asuntoon ei saanut ottaa koiria. Syntymäaika: 30/03/2011, säkä 58cm, 36,5 KG.


 
HERO, on n.5-6vuotias, Ottaa elämän rennosti ja on hyvin rakastava ja huomiota rakastava koira. Rauhallinen ja käyttäytyy hyvin hihnassa. Tullut hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta testataan vielä tarkemmin. Ei reagoi kissoihin pahalla. Ensisijaisesti etsii kuitenkin kotia ainoaksi koiraksi tai nartun kaveriksi.

IBRA, noin 7v uros. Ottaa elämän rennosti ja on hyvin rakastava ja huomiota rakastava koira. Muiden koirien kanssa se tulee hyvin toimeen ja käyttäytyy hyvin hihnassa.

 
TOM, noin 2v uros. kuuliainen nuori poika joka rakastaa olla ihmisen läsnä! Testataan pian miten tulee muiden koirien kanssa toimeen.


 
RILEY, noin 2v aktiivinen ja ihmisrakas koira. Todella suloinen luonteeltaan. Tullut hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta testataan vielä tarkemmin.

BULL, noin 5-6 v uros. Todettu leishmania. Hieman hermostunut, mutta rakastava ja kiltti luonteeltaan. Tarvitsee aikaa luottaakseen uusiin ihmisiin.
 
BOBO, noin 5v uros. Se on hylätty omistajansa toimesta ja on hyvin surullinen. Testataan pian miten tulee muiden koirien kanssa toimeen. Syntymäaika: 15/07/2012 (29,7 KG)


 
GARY, noin 2,5v uros. Tulee toimeen koirien kanssa. Hyvin energinen ja vahva, etsii aktiivista perhettä.


 
MOY, 3v uros. Moy on rakastava ja leikkisä koira. Se on aktiivinen, voimakas ja urheilullinen. Moy etsii kotia ainoana koirana tai nartun kaverina. Ei kissojen kanssa. Pitää lapsista :) Kulkee hyvin hihnassa. Iso poika, säkä 64cm, 35 KG.
 
PUMA, noin 1-1,5v etsii omaa kotia. Lisätietoja tulossa pian.


 

RIO, noin 2v uros kaipaa omaa kotia nartun kaveriksi. Raju leikeissään. Ei kissojen kanssa, pitää lapsista. Tulee toimeen joidenkin urosten kanssa.


 
GEORGE, noin 4-5v uros. Omistaja jättänyt puistoon ja joku seuraillut etttä kauan koira yksin on ja päättänyt soittaa poliisille. Nyt George tarhalla ja jakaa häkin niin urosten kuin narttujen kanssa.