YHTEYSHENKILÖT


HALLITUS

Puheenjohtaja, Jantsu Mykkänen

Varapuheenjohtaja, Pinja Syrenius

Sihteeri, Nina Helin

Rahastonhoitaja, Jasmiina Mäki


VASTUUHENKILÖT

Yhdistyksen sähköposti: rescuemespain@gmail.com

Jantsu Mykkänen soittoaika Ma,Ke sekä Sunnuntai 10-15 /0453574577

Jasmiina Mäki Ti,To 11-14 ja La 12-16 /+358452260939

Pinja Syrenius soittoaika Pe-Su 10-18/0417193888

Jos emme vastaa, koita hetken päästä uudelleen,tai jos emme vastaa niin kaita viestiä perään.

JANTSU MYKKÄNEN

Toimin yhdistyksen puheenjohtajana joulukuu 2015 alkaen. Olen yhdistyksen perustajajäsen sekä pääkaupunkiseudun aluevastaava. Tehtäviini kuuluu kotikäynnit, kotiselvitysten läpikäyminen sekä koirien luovutus pitopaikassa.

Ensimmäinen rescue saapui perheeseemme vuonna 2005 Triplen tarhalta.

Pyrin itse aina tarjoamaan seniori koiralle kotihoitopaikan jotta he saavat edes pienen mahdollisuuden.

Olen pian valmistuva klinikkaeläinhoitaja opiskelen ammattia oppisopimuksella.


SUSANNA VAIHOJA

Toimin Riihimäen, Hyvinkään ja Järvenpään aluevastaavana, mihin kuuluu mm. kotikäynnit. Ensimmäinen Espanjan rescue tuli perheeseen 5 vuotta sitten.VILMA KAURA

Toimin Tampereen aluevastaavana.

Koirien kanssa olen ollut lapsesta asti ja perheessämme on aina ollut koiria kultaisestanoutajasta tanskandoggeihin. Ns. vahvoihin rotuihin tutustuin kymmenisen vuotta sitten, kun veljeni perheeseen muutti dogo argentino narttu. Sitä hoitaessani tajusin, että tulevaisuudessa haluan itsekin jonkun samantyyppisen koiran, sillä olen itsekin aika vahvaluonteinen ja jämpti. Siitä asti, kun olen omasta koirasta haaveillut, olen tiennyt ottavani rescuen. Haave toteutui nyt syksyllä 2016, kun toimittajaopintoni ovat loppusuoralla. Meille muutti Espanjasta nyt 6kk vanha oleva Unto, joka on kaikkea muuta mihin aluksi varauduin: kiltti lapanen. Minua ei niinkään kiinnosta koiran kanssa mitkään ihmeelliset harrastukset, tykkään vain liikkua luonnossa paljon ja harrastan valokuvausta. Koira on mukava ulkoilukaveri ja hyvä malli kameralle.